Home> Zoekertjes> > Informatica

Informatica hulp of bijlesMerelbeke

Informatica hulp of bijles Als leerkracht informatica in de richtingen informaticabeheer, boekhouden-informatica en verkoop heb ik ondertussen 7 jaar ervaring in het aanleren van alles wat met computers te maken heeft.
 25 € 

Ik zoek bijles website makenHasselt

Ik zoek iemand die me bijles Adobe Muse kan geven en me kan helpen bij het bouwen van een website. Vergoeding is mogelijk.

Bijles informatica (pc/ipad/iphone) IeperIeper

Hebt u of uw kind problemen met informatica (pc-initiatie, word, excel, powerpoint, publisher, internet, outlook, illustrator of photoshop).

Windows 10 (Windows Technical Preview)Dilsen-Stokkem

Volgend jaar, medio 2015, komt Microsoft met de opvolger van Windows 8.1 namelijk Windows 10. Hoe de definitieve versie van Windows 10 er uiteindelijk zal uitzien, blijft afwachten.

Ik zoek bijles Adobe MuseHasselt

Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen bij het maken van een eigen site via het programma Adobe Muse. Wie kan me hierbij helpen.

Bijles word excel (provincie antwerpenGrobbendonk

Bijles word & excel ook hulp bij opmaak van eindwerk / paper (gekend onderwerpen, index, opmaak, etc) Zowel Windows als mac kan bij mij thuis of op verplaatsing...
 20 € 

Bijles Excel Access en WordAntwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in bijlessen Excel Access en Word, voor hogeschool studenten die een examen of herexamen moeten afleggen.
 20 € 

Oplossen van problemen en computer cursussen rond...Haren

Oplossen van problemen en computer cursussen rond... Snel oplossen van problemen met uw computer of regelmatige computer cursussen.
 30 € 

Advies / hulp ICT programmeren informaticaAntwerpen

Advies / hulp ICT programmeren informatica Als ict'er lever ik hulp bij het uitvoeren van ict taken voor school, universiteit, prive doeleinden. Domeinen waarin ik o.a. Actief ben zijn: Programmatie: .NET / dot net C# VB.
 15 € 

Bijles informaticaBoortmeerbeek

Bijles informatica Met mijn jarenlange ervaring als leerkracht in zowel een humaniora als een hogeschool, ben ik mogelijk de persoon die kan achterhalen waar je problemen zich situeren en door middel van extra uitleg,...
 25 € 

Computerhulp aangebodenOpwijk

Ben jij niet zo goed met computers? Zou je graag les krijgen van iemand die er dag dagelijks mee bezig is.
 20 € 

Access , inventor , autocad , topsolid , sketchup...Gent

Access , inventor , autocad , topsolid , sketchup... Reeds enkele jaren geven wij opleidingen aan privé personen, bedrijven en avondscholen. Dit kan individueel of in groep, bij u ter plaatse of in een gehuurde ruimte met alle voorzieningen.

Bijlessen informatica/computerlessenDilbeek

Bijlessen informatica/computerlessen Ik ben een doctoraat student aan de Vrije Universiteit Brussel. Hebt u problemen met uw computer dan kan ik vast daarmee helpen.
 20 € 

Bijles of hulp InformaticaDilbeek

Hey, Ik ben Julie, Afgestudeerd in toegepaste informatica en doe nu verder voor een Master. heb je soms hulp nodig met je computer of bijles ivm informatica? Dan help ik je graag.
 10 € 

Bijles PC programmasAntwerpen 5

Bijles Excel en Access voor hogeschoolstudenten, of voor iedereen die een examen of test in Excel of Access moet afleggen. 20 jaar ervaring, professioneel docent.
 20 € 

Bijles informaticaGenk

Heb je bijles nodig voor informatica toepassingen zoals ms Office, laat me dan zo snel mogelijk iets weten. email: efsane66@live.
 10 € 

MS Word Excel Access html of cssAntwerpen

MS Word Excel Access html of css Hoge School studenten die moeilijkheden hebben met ms Office pakket: Informaticus met ervaring en Getuigschrift van Pedagogische Bekwaamheid (GPB) help je aan huis.

Bijles MS Office: excel, wordBorgerhout

Problemen met Office? Meerbepaald Excel en/of Word? Ik ben afgestudeerd in Handelswetenschappen & Bedrijfskunde en ben zeer bekend met de voorbereiding die nodig is om te slagen voor je examens.
 20 € 

Bijlessen secundair en hoger onderwijsMere

Bijlessen secundair en hoger onderwijs Industrieel ingenieur informatica geeft bijlessen aan studenten secundair en hoger onderwijs. De gegeven bijlessen zijn aangepast aan de specifieke noden van de student.

Bijles informaticaKaggevinne

Ik ben handelsingenieur van opleiding en ik heb jarenlang als analyst-programmeur gewerkt. Mijn kennis van ms Office is zeer uitgebreid.
 25 € 

Bijles informaticaAntwerpen

Heb je hulp nodig bij het maken van je huiswerk voor het vak informatica? Je begrijpt iets niet en je wil graag wat meer uitleg? Of wil je helemaal van 0 beginnen.
 15 € 

Bijles informatica

Bijles nodig voor informatica (typen, Ms Office pakket, etc.).
 10 € 

Bijles Excel, Word, Powerpoint of AccessWellen

Wil u graag wat meer weten over Excel, Word, Excel, Powerpoint of Access? Of hebt u een specifiek probleem met een bepaalde toepassing.

IbooksBuggenhout

Wie kan mij leren om ibooks (epub) te maken vanuit indesign cs6 of vertrekkende vanuit een pdf: inhoud, foto's. En alles wat er mee samenhangt (ibooks author). Heb zelf computer en programma's.
 20 € 

Bijles Word/Excel (omgeving Leuven - Brussel)Kortenberg

Ik geef bijles Excel/Word aan iedereen die wil. Ik kom ook aan huis indien gewenst. Voor meer info mag u mij steeds contacteren.

Zoekertjes> > Informatica : 25 Volgende >>